TUSSENSCHOOLSE OPVANG

DE TSO

Eet uw kind tussen de middag op school? Voor leerlingen van basisschool De Prinsenhof verzorgt de Speelweide de TSO. Ons overblijfteam bestaat uit beroepskrachten, sportdocenten en af en toe een vrijwilliger. Zij worden aangestuurd door een TSO-coördinator. Wij controleren altijd of de aangemelde kinderen aanwezig zijn. Kinderen zijn bij ons in veilige handen, daar mogen ouders op vertrouwen.

Wij zorgen ervoor dat overblijven leuk en gezellig is. Met voldoende tijd voor samen eten en drinken, spelen en ontspanning. Kinderen nemen eten en drinken mee van thuis. Wij adviseren brood met gezond beleg en een beker melk of water. Snoep of chocolade is niet toegestaan.

SPELEN BIJ DE OVERBLIJF

Na het eten is er tijd en ruimte om te spelen. Buiten rennen, klimmen, voetballen, knikkeren of gewoon een beetje kletsen. Of binnen tekenen, puzzelen, lezen of gezellig samen een spel spelen. Ons sportteam organiseert wisselende sportactiviteiten waar kinderen aan mee kunnen doen.

Ook tijdens de overblijf gelden het beleid en de regels van De Prinsenhof. Dit geeft duidelijkheid, rust en continuïteit. Wij vinden de mening van kinderen belangrijk. Daarom vragen we regelmatig hoe ze het bij de TSO vinden. En wat eventueel kunnen doen om het nog leuker te maken. Zo zorgen we met elkaar voor een leuke en gezellige TSO, voor alle kinderen.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Kinderen van groep 1 en 2 lunchen in hun eigen lokaal. Na het eten mogen ze kleuren, spelen met poppen, lego, blokken etc.

 • Kinderen van groep 1 en 2 lunchen in hun eigen lokaal. Na het eten mogen ze kleuren, spelen met poppen, lego, blokken etc.
 • Kinderen van groep 3 t/m 8 lunchen in de klas en spelen buiten op het schoolplein.
 • Alle kinderen hebben 45 minuten pauze. Het eerste kwartier is tijd om te eten, daarna is er een half uur speeltijd.
 • We sluiten aan op de pauzetijden van De Prinsenhof.
 • De kosten voor TSO zijn € 15,- per maand (juli en augustus vervallen), ongeacht het aantal keren dat kinderen overblijven.
 • Betaling gaat per automatische incasso.
 • Losse incidentele overblijf kost € 3,75 per keer.

  Meer informatie over TSO De Prinsenhof?
  Stuur een mail naar tso@kcdespeelweide.nl

INSCHRIJVEN TSO

U kunt uw kind inschrijven voor de TSO op de Prinsenhofschool middels dit formulier.